Werken met Notities

Top  Previous  Next

Je kan notities toevoegen om bij te houden welke belangrijke zaken je moet herinneren.

Stap 1.Ga naar een Document sectie in de Principal Toolbox.
Stap 2.Klik op icon add note, een dialoogvenster verschijnt:

clip0236

Dialoogvenster notitie toevoegen

Stap 2.Voer de informatie in het dialoogvenster in en klik op OK om de Notitie aan de documentsectie toe te voegen:

clip0235

Stap 3.Om een bestaande Notitie aan te passen, selecteer de regel van de Notitie en klik op Aanpassen, een dialoogvenster verschijnt
clip0237

Notitie aanpassen

Stap 4.Pas de informatie in het dialoogvenster aan en klik op OK.