Werken met het Archief

Top  Previous  Next

Je kan een OE, portfolio, portfolio-item, map, programma of project archiveren. Dit maakt deze items zichtbaar in het tabblad Archief. Dit tabblad bestaat voor OE's, portfolio's en mappen.

Items archiveren

Stap 1.Navigeer naar het juiste overzicht
Stap 2.Selecteer de regel van het juiste item:

clip0343

Stap 3.Klik op Archiveer, een pop-up verschijnt.
Stap 4.Klik opnieuw op Archiveer.

N.B.: Projecten moet je in zowel portfoliomanagement als projectmanagement archiveren. Dit zijn twee aparte acties die handmatig moeten worden uitgevoerd voor elke module.

N.B.: Wanneer je items archiveert, worden alle onderliggende items ook gearchiveerd. Als je bijvoorbeeld een map archiveert met projecten erin, worden deze projecten ook gearchiveerd. Dit geldt ook voor OE's, die mogelijk portfolio's, mappen en projecten bevatten.

Gearchiveerde items herstellen

Stap 1.Navigeer naar het juiste Archief tabblad
Stap 2.Selecteer de regel van het juiste item
Stap 3.Klik op Herstel, een pop-up verschijnt
Stap 4.Klik opnieuw op Herstel

Gearchiveerde items verwijderen

Stap 1.        Navigeer naar het juiste Archief tabblad.

Stap 2.        Selecteer de regel van het juiste item, klik op garbage bin one.

WAARSCHUWING: Gearchiveerde items verwijderen, verwijdert de items met alle onderliggende items permanent. De data kan niet worden teruggebracht!