Werken met documentmappen

Top  Previous  Next

Om documenten of sjablonen op een gestructureerde manier te bewaren, kan je een documentmap structuur aanmaken in de Principal Toolbox.

Documentmap structuur maken

Stap 1.Navigeer naar de documenten sectie, bijvoorbeeld het tabblad Documenten in een project..
Stap 2.Klik op plus-teken02 in de Documentmappen sectie, een dialoogvenster verschijnt:
clip0233
Dialoogvenster Kennisbibliotheek toevoegen

Stap 3.Voer de naam en beschrijving in van de documentmap en selecteer een locatie.