Weergave aanmaken: Filter instellen

Top  Previous  Next

Een weergave kan je veranderen of definiëren om jouw behoeftes te voorzien. Dit onderwerp beschrijft hoe je een filter kan instellen die definieert welke regels (kolommen) verschijnen in je weergave.

Weergave aanmaken: filter instellen

Stap 1.Klik, in een weergave,op Weergave, dan Filter instellen, een pop-up verschijnt:
clip0131

Pop-up Filter instellen

Stap 2. Om een filter toe te voegen aan de weergave: selecteer een waarde, een voorwaarde en optioneel een waarde, en klik op Voeg filter toe.
Stap 3.Om een filter toe te voegen aan de weergave voor een ander object: klik bovenaan de pop-up op de naam van het object. Selecteer in de uitklapbare lijst het object dat je wilt gebruiken en selecteer dan een veld, voorwaarde en optioneel een waarde, en klik op Voeg filter toe.
addf filter on other object
Een filter toevoegen aan de weergave voor een ander object

N.B.: als er geen uitklapbare lijst verschijnt is het niet mogelijk om een filter in te stellen voor een ander object.
Stap 4.Om een filter te verwijderen voor de weergave, klik op garbage bin one achter het filter.
N.B.: Wanneer een slotjes symbool voor het filter staat, kan dit specifieke filter niet verwijderd worden.
Stap 5. Klik op OK wanneer je klaar bent.
Stap 6. De weergave verschijnt op je scherm met de naam "-- Aangepaste weergave --". Om je weergave op te slaan voor hergebruik, zie Weergave opslaan voor hergebruik.