Weergave opslaan voor hergebruik

Top  Previous  Next

Je kan een weergave veranderen zodat het de informatie toont die je nodig hebt. Als je een weergave hebt gemaakt die je later weer wilt gebruiken, kan je het opslaan. Een opgeslagen weergave verschijnt in de uitklapbare lijst van beschikbare weergaven.

Weergave opslaan voor hergebruik

Stap 1. Klik, in een weergave, op Weergave, dan op Opslaan, een pop-up verschijnt.
clip0136

Pop-up Sla weergave op

Stap 2.         Om een bestaande weergave te vervangen, selecteer de juiste weergave in de uitklapbare lijst Eerder opgeslagen weergave.         Als je de weergave wilt opslaan als een nieuwe weergave, voer dan een naam in bij View naam.

Stap 3.Selecteer het type weergave. Afhankelijk van je rol kan je kiezen tussen sommige of alle onderstaande types:

Persoonlijk: opgeslagen weergave is alleen zichtbaar voor de gebruiker die het opslaat

Lokaal: opgeslagen weergave is zichtbaar voor iedereen met een rol op de locatie (bijvoorbeeld het project) waar de weergave is opgeslagen.

Globaal: opgeslagen weergave is zichtbaar voor alle gebruikers overal (deze optie is alleen beschikbaar voor beheerders)

Stap 4.Klik op OK om de weergave op te slaan.