Projectspecifieke uurtarieven instellen

Top  Previous  Next

Afhankelijk van de configuratie kan de Projectmanager afwijken van de standaard uurtarieven en projectspecifieke uurtarieven instellen voor de resources in zijn/haar project.

Projectspecifieke uurtarieven instellen

Stap 1.        Navigeer naar jouw project, naar het tabblad Resource Management, sub-tabblad Resource Tarieven en klik op pen-symbool03 - lichtblauw.

clip0303

Projectspecifieke uurtarieven instellen

Stap 2        Voer de specifieke uurtarieven in in de sectie Project Resources, en klik op Opslaan.

N.B.: Projectspecifieke uurtarieven kan je alleen instellen voor gebruikers met een projectrol.

N.B.: Projectspecifieke uurtarieven zijn actief vanaf het moment van opslaan en hebben geen effect op kosten en uren uit het verleden..