Resource pool koppelen aan jouw project

Top  Previous  Next

In de Principal Toolbox zijn resources normaliter gegroepeerd in resource pools. Wanneer je uren plant in jouw project, kan je de resources die je kan inplannen limiteren door resource pools te koppelen aan jouw project. Dit is vooral handig als er veel resources bestaan. Normaal gesproken zijn de meest benodigde resource pools al gekoppeld aan je project wanneer het project begon. Als het nodig is kan je extra resource pools koppelen aan je project. Als er geen resource pools gekoppeld zijn aan jouw project, kan je alle bestaande resources inplannen.

Stap 1.Navigeer naar jouw project, naar het tabblad Resource Management, sub-tabblad Overzicht of sub-tabblad Resource Allocatie, klik op Wijzig Resources, een pop-up verschijnt:

pop up edit resources

Pop-up Wijzig Resources

Stap 2.Sleep resource pools en laat ze los om ze toe te voegen of te verwijderen, of selecteer één of meerde resource pools en klik op Toevoegen of Verwijderen.
Stap 3.Klik op OK om wijzigingen op te slaan.