Permissies aanpassen van projectrollen

Top  Previous  Next

Afhankelijk van de configuratie (in het projectmodel) kan de Projectmanager de permissies van de rollen in het project aanpassen. De Projectmanager kan per rol definiëren welke tabbladen, sub-tabbladen en logboeken getoond of verborgen worden.

tab role permissions

Tabblad Permissies

Permissies aanpassen van projectrollen

Stap 1.Navigeer naar jouw project, naar het tabblad Permissies, klik op pen-symbool02.
Stap 2.Selecteer, bovenaan de pagina, Gebruik afwijkende configuratie.
Stap 3.Vink de vakjes aan of uit in de matrix om tabbladen, sub-tabbladen en logboeken per rol te tonen of te verbergen. Klik op het '+' symbool aan de linkerkant om gegroepeerde rollen uit te klappen naar individuele rollen.
Stap 4.Als je klaar bent, klik dan op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.

N.B.: permissies kan je alleen wijzigen voor projectrollen en rollen met geërfde toegang tot het project. Een beheerder ziet alle tabbladen, sub-tabbladen en logboeken.