Document goedkeuring aanvragen

Top  Previous  Next

Voor elk document in de Principal Toolbox kan je goedkeuring aanvragen door bijvoorbeeld een lid van de Project Stuurgroep.
Let op: voor het aanvragen van goedkeuring op documenten in logboeken is versie 9.0.4.1. of hoger vereist

Document goedkeuring aanvragen

Stap 1.Navigeer naar het document waar je goedkeuring voor wilt aanvragen:
document section with buttons

Stap 2.Selecteer de regel van het juiste document en klik op Goedkeuring aanvragen, een dialoogvenster verschijnt:
IMPORT~1_img77

Dialoogvenster goedkeuring aanvragen

Stap 3.Gebruik de radio knoppen om het goedkeuringsproces serieel of parallel te maken, selecteer daarna voor wanneer het moet gebeuren. Daarna kan je de goedkeurder(s) van het document toevoegen, gebruik de selectievakjes om meldingen in te stellen en klik op Start workflow.  Op de planning-item pagina verandert de goedkeuringsstatus van het document nu naar Verzoek.