Document aanpassen of verwijderen

Top  Previous  Next

Na het toevoegen van een document kan je het downloaden, aanpassen of verwijderen.

Document aanpassen of verwijderen

Stap 1.Navigeer naar het document dat je wilt aanpassen of verwijderen:
document section with buttons
Stap 2.Selecteer de regel van het juiste document en kik op Aanpassen om een nieuwe versie toe te voegen of klik op garbage bin one om het document te verwijderen. Vul het pop-up scherm in en klik op OK.
Stap 3.Als je klikt op Historie verschijnt een pop-up waar alle vorige versies van het document worden weergegeven.