Projectinformatie publiceren naar het Portfolio

Top  Previous  Next

Op je Startpagina, toont de sectie Mijn Projecten een overzicht van de projecten waar je een rol in hebt. Het overzicht toont of er een open rapportageverzoek van een portfolio.

Stap 1.Kies een weergave om een overzicht te krijgen.

clip0048

De kolom Rapportagestatus toont:

clip0049 = de vervaldatum van een rapportageverzoek is gepasseerd, maar het rapportage is nog niet gepubliceerd.

clip0050 = het rapportageverzoek is gepubliceerd naar het portfolio door de projectmanager.

clip0051= een rapportageverzoek moet nog gepubliceerd worden door de projectmanager (maar is nog niet te laat).

Stap 2.        In de sectie Mijn projecten, klik op de projectnaam om naar het project te gaan.
Stap 3. Voor een Single Sheet project: het rapportage verschijnt direct op het scherm. Klik op pen-symbool02 om te bewerken.

Stap 4.        Voor een project: ga naar het tabblad Portfoliorapportage. Klik op pen-symbool02 om te bewerken. N.B.: Het  tabblad Portfoliorapportage zal alleen gevuld zijn als er een rapportageverzoek is vanuit het Portfolio.

Stap 5. Voer de data in en klik op Opslaan. Je kan data bewerken zolang je het nog niet hebt gepubliceerd.
Stap 6. Klik op Publiceer naar portfolio rechtsboven in je scherm om de data te rapporteren aan het portfolio. N.B: De knop Publiceer naar portfolio zal alleen getoond worden als er een rapportageverzoek is vanuit het Portfolio.