Project inpakken als bestand

Top  Previous  Next

Je kan projecten exporteren als een HTML bestand. Dit bestand kan je bekijken in alle webbrowsers (dus zonder de Principal Toolbox).

Stap 1.        Navigeer naar je project, tabblad Overzicht en klik op Project inpakken als bestand, een zip bestand wordt gemaakt.

Stap 2.        Sla het zip bestand op.

Stap 3.        Open het zip bestand en klik op index.html om de projectinformatie te bekijken.

N.B. : Deze HTML bestanden zijn niet geschikt om in de Principal Toolbox te importeren.