Trechter

Top  Previous  Next

De trechter widget is alleen op portfolio niveau beschikbaar. Het visualiseert de projecten (en initiatieven) overkomend met hun huidige status in het portfolio.

IMPORT~1_img73

De trechter widget

De trechter widget configureren

1.Klik op Configureer, een pop-up verschijnt:

clip0017

Dialoogvenster Configureer Trechter

2.Voer de naam in en het label voor de widget.

3.Selecteer optioneel één of meerdere velden die je wilt gebruiken voor het filteren en kies of je de legenda wilt laten tonen.

4.Stel de bubbel eigenschappen in door een veld te selecteren voor de kleur en grootte.

5.Stel het veld in dat je wilt gebruiken voor de representatie van de projectfase.

6.Klik op OK om de configuratie op te slaan.