Timeline grafiek

Top  Previous  Next

De Timeline grafiek widget is beschikbaar voor projecten, programma's, mappen en portfolio's. Het visualiseert timeline informatie op kosten en/of uren voor geselecteerde types zoals budget, besteed, etc.

IMPORT~1_img36

De Timeline grafiek widget

De Timeline grafiek widget configureren:

1. Klik op Configureer, een pop-up verschijnt.

IMPORT~1_img38

Dialoogvenster Configureer Timeline grafiek.

2. Voer de naam van de grafiek in en kies het grafiek type: Lijndiagram, Cumulatieve lijndiagram, Staafdiagram of Cumulatieve staafdiagram.

3. Selecteer of je Kosten, Resources en een Legenda wilt laten tonen.

4. Stel de startdatum in op een dynamisch bereik of een vaste datum.

5. Stel de schaal in op Weken, Maanden, Kwartalen of Jaren.

6. Stel de horizon in.

7. Selecteer de types die je wilt selecteren.

8. Klik op OK om de configuratie op te slaan.