Portfolio-item archiveren

Top  Previous  Next

Je kan portfolio-items naar het portfolio archief verplaatsen. Zie Werken met het Archief. Portfolio-items archiveren wordt vaak gedaan om te definiëren welke van de gesloten projecten en programma's nog zichtbaar moeten zijn in het Portfolio Overzicht en in Automatische Rapporten.

N.B.: Of je gearchiveerde projecten en programma's in het financieel grid van de portfolio ziet is afhankelijk van de financiële configuratie in het Portfolio model. Zie Werken met modellen.

N.B.: Het archiveren van een project in een portfolio is separaat van het archiveren van dat project in de map. Dit is een aparte handeling. Dit is omdat het archiveren in een portfolio of map meestal gedaan wordt vanuit verschillende perspectieven.