Wachtwoord wijzigen

Top  Previous  Next

Je kan je huidige wachtwoord wijzigen. Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je een nieuwe aanvragen.

Je wachtwoord wijzigen

Stap 1.  Klik, in de bovenste balk van de Principal Toolbox, op Je naam en klik op Mijn profiel, een nieuw scherm verschijnt.

Stap 2. Klik, rechtsboven in het scherm Profiel, op Verander wachtwoord, een dialoogvenster verschijnt.
dialoig change password

Dialoogvenster Wijzig uw wachtwoord

Stap 3.Voer het huidige wachtwoord in, voer daarna je nieuwe wachtwoord tweemaal in en klik op OK.

Nieuw wachtwoord aanvragen
Afhankelijk van de configuratie kan je dit zelf doen. Neem contact op met je systeembeheerder indien je stap 2 niet kan uitvoeren, omdat de knop ontbreekt.

Stap 1. Navigeer naar de inlog pagina van de Principal Toolbox.
Stap 2. Klik, onder de knop Inloggen, op Wachtwoord vergeten?, een pop-up verschijnt.
Stap 3. Voer je gebruikersnaam en e-mail in en klik op OK.
Stap 4. Controleer je e-mail voor een bericht van de Principal Toolbox en volg de instructies.

N.B.: Als je je gebruikersnaam bent vergeten, neem dan contact op met je systeembeheerder.