Mijn profiel

Top  Previous  Next

Elke gebruiker in de Principal Toolbox heeft een gebruikersprofiel. In dit profiel kan je persoonlijke informatie zoals naam en e-mail adres toevoegen en wijzigen. Afhankelijk van de configuratie, kan je hier ook een persoonlijke taal voorkeur selecteren.

Je profiel wijzigen

Stap 1.  Klik, in de bovenste balk van de Principal Toolbox, op Je naam en klik op Mijn profiel, een nieuw scherm verschijnt.

Stap 2. Klik, rechtsboven in het scherm Profiel, op pen-symbool02 om te bewerken.
Stap 3.Wijzig en/of voeg informatie toe op het scherm. In de sectie Profielfoto kan je een profielfoto toevoegen door te klikken in de sectie of door een afbeelding erheen te slepen; let wel op dat het bestand niet groter kan zijn dan 100KB.
Stap 4. Klik op Opslaan zodra je klaar bent met informatie toevoegen en/of wijzigen.