Werken met toleranties

Top  Previous  Next

In een map kan je toleranties voor tijd, kosten en uren definiëren. Deze toleranties zullen automatisch ingesteld worden op de project status velden Planning Status, Kosten Status en  Uren Status. Je kan standaard toleranties definiëren voor alle projecten in de map, en je kan projectspecifieke toleranties definiëren als je van de standaard wilt afwijken.

Standaardtoleranties instellen voor projecten in een map

Stap 1.Navigeer naar een map, tabblad Overzicht en klik op Toleranties wijzigen, een dialoogvenster verschijnt:

dialog edit tolerances

Dialoogvenster Toleranties wijzigen

Wat je ziet in het dialoogvenster Toleranties wijzigen

1.De sectie Generieke projecttoleranties, waar je de standaardtoleranties in kan stellen.

2.De sectie Projectspecifieke toleranties, waar je projectspecifieke toleranties in kan stellen.

3.Kies/bewerk Kosten & Uren Toleranties of Planning Toleranties (standaard).

4.Kies/bewerk Kosten & Uren Toleranties of Planning Toleranties (standaard).

Stap 2.Selecteer, in de sectie Generieke projecttoleranties, een tolerantie weergave en klik op pen-symbool03 - lichtblauw.
Stap 3.Voer de toleranties in en klik op Opslaan.

Projectspecifieke toleranties instellen die afwijken van de map standaard

Stap 1.Navigeer naar een map, tabblad Overzicht en klik op Toleranties wijzigen, een dialoogvenster verschijnt (zie boven)
Stap 2. In de sectie Projectspecifieke toleranties, selecteer een tolerantie weergave en klik op pen-symbool03 - lichtblauw.
Stap 3.Voer de projectspecifieke toleranties in en klik op Opslaan.