Werken met het Resource-overzicht

Top  Previous  Next

Als je uren of skills hebt gepland in de Gantt, geeft het Resource-overzicht een samenvatting van alle geplande uren. Het Resource-overzicht toont ook gealloceerde en bestede uren, indien van toepassing. Je kan het ook gebruiken om resources of skills aan de juiste resource pool te koppelen - dit is noodzakelijk om resources aan te vragen en alloceren. Zie Werken met de Resource grid en Werken met Resource Management.

resource summary

Het Resource-overzicht

Wat je kan doen in het Resource-overzicht

Stap 1.         Bekijk of verander de geplande uren op een planning-item.

Stap 2.         Bekijk of verander de geplande resource op een planning-item.

Stap 3.         Wijs de correcte resource pool toe aan geplande uren of skills, en voor resources die lid zijn van meer dan één pool.
  N.B.: dit is noodzakelijk om resources aan te kunnen vragen en in te alloceren.

Stap 4.         Deze kolommen tonen de gealloceerde en bestede uren indien van toepassing en afhankelijk van de configuratie.

Stap 5.         Gebruik het zoekveld om te filteren op een specifieke resource of skill.

Stap 6.         Klik op clip0025 om het Resource-overzicht te vergroten naar een volledig scherm.