Werken met de Resource Grid

Top  Previous  Next

Als projectmanager kan je uren aanvragen voor je project. Dit kan je doen in de Resource Grid.

clip0297

Tabblad Resource Management

Stap 1.        Navigeer naar het tabblad Resource Management

Stap 2.        Navigeer naar het sub-tabblad Resource Allocatie

Stap 3.        Klik op de knop clip0298

Stap 4.        Klik op de knop clip0299 om een regel toe te voegen

Stap 5.        Selecteer de resource en/of skill en vul de aanvraag in per week/maand/kwartaal

Stap 6.        Klik op Opslaan

clip0300

Voorbeeld Resource Allocatie

N.B.: Om resources te kunnen selecteren, moet je resource pools toevoegen. Zie voor meer informatie Resource pool koppelen aan jouw project