Werken met Portfolio-items: de Portfolio-item kaart

Top  Previous  Next

Binnen portfolio-items zijn verscheidende basisfuncties beschikbaar: Zoeken, Berichten, Werken met widgets, Document management, Werken met rollen, Historie bekijken.

Een portfolio kan verschillende soorten portfolio-items bevatten: initiatieven, projecten en programma's. De portfolio-item kaart toont relevante informatie van een portfolio-item. De portfolio-item kaart kan je gebruiken voor een 'snelle blik' en het bewerken van informatie.

portfolio item card - zonder tab logs

Een Portfolio-item kaart

Wat je ziet op een Portfolio-item kaart

1)Tabblad Overzicht: bekijk en/of wijzig portfolio-item informatie (zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

2)Tabblad Financieel: bekijk en/of wijzig financiële informatie met het financieel grid (zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

3)Klik op pen-symbool02 om informatie te wijzigen op de portfolio-item kaart.

N.B.: welke velden aangepast je kan aanpassen ligt aan jouw rol en de veld configuratie (zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

4)Zie Projectreferentie wijzigen.

5)Inhoud van de portfolio-item kaart (zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

6)Sectie voor het toevoegen van documenten aan het portfolio-item. Zie Document Management.

De volgende onderwerpen behandelen functies wanneer je werkt met de portfolio-item kaart.