Werken met Organisatie-eenheden

Top  Previous  Next

Binnen Organisatie-eenheden zijn verscheidende basisfuncties beschikbaar: Navigatie, Zoeken, Rapporteren, Werken met weergaven, Werken met widgets, Document management, Berichten, Werken met rollen, Werken met het archief, Items verplaatsen, Items aanmaken, Historie bekijken.

Organisatie-eenheden kan je gebruiken om een hiërarchische structuur in de Principal Toolbox aan te brengen. Deze hiërarchie is zichtbaar in het uitklapbare menu aan de bovenkant van het scherm en kan je gebruiken om te navigeren.

De belangrijkste elementen van Organisatie-eenheden zijn:

Configureren welke modules ingeschakeld zijn en welke valuta wordt gebruikt in een Organisatie-eenheid

Bepalen welke gebruikers toegang hebben tot de Organisatie-eenheid in zijn geheel, of tot de ingeschakelde modules

Makkelijk de hiërarchische structuur herordenen door Organisatie-eenheden te verplaatsen of samen te voegen.

Alle leerpunten binnen deze (en de onderliggende) Organisatie-eenheden bekijken

Allerlei type modellen aanmaken en/of onderhouden

De volgende onderwerpen behandelen alle relevante functies wanneer je werkt met Organisatie-eenheden.