Werken met het Kostenoverzicht

Top  Previous  Next

Als je kosten hebt gepland met de Gantt, geeft het Kostenoverzicht een samenvatting van alle geplande kosten. Het Kostenoverzicht toont ook de budget en bestede kosten, indien van toepassing. Zie ook Kosten beheren van je project.

cost summary

Het Kostenoverzicht

Wat je kan doen in het Kostenoverzicht

1.Bekijk de totaal geplande kosten per financiële categorie.

2.Bekijk het totaal van budget en bestede kosten per financiële categorie (indien van toepassing).

3.Gebruik het zoekveld om te filteren op een specifieke financiële categorie.

4.Klik op clip0025 om het Kostenoverzicht te vergroten naar een volledig scherm.