Werken met het Eigenschappen tabblad

Top  Previous  Next

Het tabblad Eigenschappen bevat normaal gesproken project informatie. De lay-out van deze pagina is geconfigureerd door je systeembeheerder. Op deze pagina kan je de project informatie inzien en (afhankelijk van je rol) aanpassen.

Informatie wijzigen in het Eigenschappen tabblad

Stap 1.        Navigeer naar jouw project, naar het tabblad Eigenschappen, en klik op pen-symbool02.

Stap 2.        Wijzig de velden en klik op Opslaan.

N.B.: welke velden beschikbaar zijn is afhankelijk van je configuratie.

N.B.: velden gemarkeerd met * zijn verplichte velden en moet je invullen voordat je kan opslaan.