Werken in een Eigen Overzicht

Top  Previous  Next

In een eigen overzicht zijn verscheidende basisfuncties beschikbaar: Navigatie, Zoeken, Berichten, Werken met weergaven, Werken met widgets, Document management, Werken met rollen, Werken met het archief, Historie bekijken.

Eigen Overzichten kan je gebruiken voor het bekijken van en het rapporteren op groepen projecten, onafhankelijk van de groepering in portfolio's. Eigen Overzichten zijn alleen bedoeld om te lezen. Voor meer informatie over het aanmaken en archiveren van Eigen Overzichten, zie Eigen overzicht aanmaken of archiveren.

De belangrijkste functies van Eigen Overzichten zijn:

Om gebruikers alleen-lees toegang te geven op projecten, onafhankelijk van je portfolio's.

Rapportages gebaseerd op widgets maken en delen met stakeholders voor elke selectie van projecten. Deze zijn te bekijken met de mobiele app.

Custom Dashboard Dashboard

Het Eigen Overzicht

Wat je ziet op het Eigen Overzicht

1.Klik op Beheer rollen om gebruikers toegang te geven tot het Eigen Overzicht.

2.Klik op Stel Dashboard Filter in om te bepalen welke projecten getoond worden in dit Eigen Overzicht.

3.De lijst van projecten die getoond wordt in dit Eigen Overzicht.

4.Gebruik weergaven om te bepalen welke informatie getoond wordt op het scherm. Zie Werken met weergaven.

5.Klik op Wijzig widgets om widgets toe voegen aan de bovenste sectie van het overzicht. Zie Werken met widgets.

6.Een rapporten sectie waar je kan rapporteren op informatie in het Eigen Overzicht .

De volgende onderwerpen behandelen alle relevante functies wanneer je werkt met Eigen Overzichten.