Historie bekijken

Top  Previous  Next

In de Principal Toolbox kan je de geschiedenis van bepaalde items bekijken: wie wat heeft veranderd op welk moment. Geschiedenis wordt bijgehouden voor projecten, planning-items, mappen, programma's, portfolio's, organisatie-eenheden en import/export taken.

De Geschiedenis bekijken

Stap 1.Ga naar de Eigenschappen pagina van een object/taak en selecteer het sub-tabblad Historie.

clip0245

Het sub-tabblad Historie.

Stap 2.De geschiedenis verschijnt. Elke regel toont een verandering:

Persoon toont wie de wijziging maakte

Wijziging toont wat voor verandering er was doorgevoerd.

Datum representeert de datum wanneer de verandering plaatsvond.

clip0246

Bijgehouden Historie in een Organisatie-eenheid