Financiële informatie op de Portfolio-item kaart bekijken/wijzigen

Top  Previous  Next

Het tabblad Financieel van een portfolio-item kaart toont de financiële informatie van een portfolio-item. Welke informatie getoond wordt en wie welke informatie kan wijzigen, is gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen.

portfolio item card tab financials

Portfolio-item kaart, tabblad Financieel

Wat je ziet op het tabblad Financieel op een Portfolio-item kaart

1)Selecteer welke kolommen je wilt zien.

2)Klik op pen-symbool03 - lichtblauw om financiële informatie te wijzigen. Welke informatie je kan wijzigen, is gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen.

3)Financiën per type per periode per categorie. Welke informatie getoond wordt, is gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen.

4)Aanduiding van de valuta gebruikt in het financieel grid.

5)De financiële categorieën gebruikt voor dit portfolio-item (zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

Financiële informatie bekijken/wijzigen op de Portfolio-item kaart

Stap 1.Navigeer naar de portfolio-item kaart (klik bijvoorbeeld in een portfolio op de naam van het portfolio-item) en ga naar het tabblad Financieel.
Stap 2.Klik op pen-symbool03 - lichtblauw om informatie te wijzigen in het financieel grid.

N.B.: welke informatie je kan wijzigen, is afhankelijk van je rol en de financiële configuratie(zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

Stap 3.Wijzig de informatie en klik op Opslaan.

N.B.: Het is ook mogelijk om financiële informatie aan te passen op portfolio items in het financieel grid van het portfolio. Zie Financiën beheren in een Portfolio.