Initiatief starten vanuit een Idee

Top  Previous  Next

Het is mogelijk om één of meerdere initiatieven vanuit een idee te starten. Het starten van een initiatief vanuit een idee heeft verder geen invloed op het idee zelf.

Initiatief starten vanuit een idee

Stap 1. Navigeer naar de Idee module, klik op de naam van een idee om de detailpagina te openen.
Stap 2. Klik bovenaan die pagina op Start initiatief, een dialoogvenster verschijnt:

start initiative from idea dialog

Stap 3.Voer de details in:

Naam: de naam van het initiatief

Doelstelling: de doelstelling van het initiatief

Portfolio: selecteer het portfolio waar het initiatief wordt aangemaakt

Eigenaar: deze gebruiker krijgt toegang tot het initiatief, zonder toegang te krijgen tot het gehele portfolio.

Geselecteerd: aankruisvakje om het initiatief te laten verschijnen in het actieve portfolio (zie Scenarioplanning gebruiken in een portfolio).

Stap 4.Klik op OK, het initiatief wordt aangemaakt en verschijnt in het geselecteerde portfolio.