E-mail versturen naar leden

Top  Previous  Next

Op veel locaties zoals op portfolio's, programma's, projecten en logboek-items kan je een e-mail sturen naar de manager(s) en/of eigenaren. Bijvoorbeeld:

Op een logboek item pagina, klik op clip0055 om een e-mail te versturen naar de logboek item eigenaar

In een portfolio overzicht, klik op één of meerdere projectregels en klik op clip0055 om een e-mail te versturen naar de projectmanagers

E-mail versturen naar leden

Stap 1.Klik, op een locatie in de Principal Toolbox, op clip0055, een dialoogvenster verschijnt:
dialog send email

Dialoogvenster E-mailbericht opstellen.

Stap 2.Pas optioneel de informatie in het dialoogvenster en klik op Verzenden.
N.B.: je eigen e-mail adres wordt ingevoerd als BCC zodat je de e-mail kan archiveren in je eigen inbox.