Dashboardrapportage naar mobiele apparaten van stakeholders sturen

Top  Previous  Next

Je kan het Dashboardrapportage versturen naar de Principal Toolbox App. Je stakeholders kunnen het rapportage dan bekijken op hun mobiele apparaat.

custom dashboard with button stakeholder reporting

Stakeholders notificeren vanuit een dashboardrapportage

Stakeholders notificeren

Stap 1.Navigeer in een portfolio naar het tabblad Dashboardrapportage en klik op Stakeholders notificeren, een dialoogvenster verschijnt.
Stap 2.Voeg opmerkingen en stakeholders toe in het dialoogvenster en klik op Stakeholders notificeren; de notificatie is verstuurd.

dialog notify stakeholders