Planning-item goedkeuring aanvragen

Top  Previous  Next

Let op: De beschikbaarheid van deze functie is afhankelijk van de projectmodel configuratie.

Als een Projectmanager of Producteigenaar is het mogelijk om goedkeuring aan te vragen voor een Planning-item. Als het ingesteld is, kan je de knop Goedkeuring aanvragen rechtsboven vinden op de detail pagina van het planning-item (navigeer naar de detail pagina door te klikken op de naam van een planning-item).

clip0309

Planning-item met goedkeuring

Hoe vraag je goedkeuring aan voor een planning-item:

Stap 1.         Klik, in de planning-item detail pagina, op Goedkeuring aanvragen, een pop-up verschijnt

Stap 2.         Selecteer de goedkeurders

Stap 3.  Voer een vervaldatum in

Stap 4.         Optioneel kan je een Opmerking toevoegen en aanvinken of de goedkeurders een e-mail notificatie krijgen.

clip0310

Planning-item goedkeuring