Pagina printen

Top  Previous  Next

De functionaliteit om een pagina te printen is een generieke functie die je in de gehele Principal Toolbox kan vinden. Het printicoon clip0251 geeft aan dat het mogelijk is om de huidige pagina die je bekijkt te printen. Je kan kan het normaliter vinden in de bovenste balk, naast de e-mail, zoek en bericht functionaliteit. Wanneer je op het icoon klikt, verschijnt een print instellingen scherm. Hier kan je de print instellingen aanpassen en zien hoe de geprinte pagina eruit komt te ziet.

clip0253

Het dialoogvenster met print instellingen en een voorvertoning van de pagina