Navigatie

Top  Previous  Next

Dit onderwerp beschrijft verschillende manieren om te navigeren in de Principal Toolbox.

Navigeren met de Startpagina

Voor informatie over hoe je je startpagina kan gebruiken om te navigeren, zie De Startpagina

Navigeren met de uitklapbare lijst in de bovenste balk

Je kan ook navigeren met de uitklapbare lijst in de bovenste balk. Met deze uitklapbare lijst kan je navigeren door de hiërarchie die geconfigureerd is in jouw Principal Toolbox. Deze hiërarchie zal vaak lijken op de organisationele structuur. In het voorbeeld hieronder is de uitklapbare lijst gebruikt om te navigeren naar de resource pool "Pool Test".

clip0125

Navigatie met de uitklapbare lijst in de bovenste balk

Navigeren met het kruimelspoor

De bovenste balk toont altijd het 'kruimelspoor' dat naar je huidige locatie in de Principal Toolbox leidt. Je kan klikken op het kruimelspoor en het zo gebruiken voor navigatie. Als het spoor lang is, zweef de muis over een positie in het spoor om de volledige naam weer te geven van die locatie. Het kruimelspoor leidt alleen terug tot de het niveau van de eerste Organisatie-eenheid boven de locatie.

breadcrumb trail

Voorbeeld van het kruimelspoor

Navigeren met het zoekveld

Je kan het zoekveld in de bovenste balk gebruiken om portfolio's, portfolio-items, mappen, projecten, programma's, planning-items en meer te vinden. Klik op Zoek om een uitklapbaar menu te tonen met twee secties: Zoekopdracht en Recente locaties. Voer minimaal 3 karakters in om zoekresultaten te krijgen die (deels) overeenkomen met je ingevoerde beschrijving; de sectie toont tot 10 resultaten. Het uitklapbare menu toont ook tot 10 van je meest recent bezochte locaties in de Principal Toolbox. Navigeer door op een naam te klikken.

search box

Het zoekveld gebruiken voor navigatie