Map verplaatsen

Top  Previous  Next

Het is mogelijk om een map van de huidige locatie naar een andere locatie te verplaatsen (afhankelijk van je rol).

Map verplaatsen

Stap 1.        Navigeer naar Project Management en dan naar de sectie Mappen en selecteer de regel van de map die je wilt verplaatsen.

Stap 2.        Klik op Verplaats, een dialoogvenster verschijnt:

Move folder dialog

Dialoogvenster Verplaats Mappen

Stap 3.        Selecteer de gewenste Organisatie-eenheid en map en klik op OK. De map en de gehele inhoud wordt nu verplaatst.