Berichten

Top  Previous  Next

Je kan berichten sturen naar gebruikers of objecten met de berichtfunctie. Klik op het icoon clip0248 om berichten te sturen. Stuur een bericht naar een andere gebruiker door @ te typen gevolgd door de naam van je college, of stuur een notificatie naar een project door # te typen gevolgd door de naam van het project. Het is ook mogelijk om berichten te sturen naar planning of logboek-items. Deze functie is alleen beschikbaar voor Nederlandse SaaS gebruikers.

clip0056 Een geel getal in het icoon geeft aan dat er nieuwe berichten zijn.

clip0058