Lijst

Top  Previous  Next

De lijst widget is beschikbaar in portfolio's en eigen overzichten op het tabblad Dashboardrapportage. Het lijkt erg op het werken met weergaven.

clip0061

De Lijst widget

De lijst widget configureren
N.B.: voordat je de widget kan configureren, moet je een standaardweergave instellen (Zie Rapporteren: Werken met Weergaven). De lijst widget opent namelijk altijd met de standaardweergave van het item type; als je geen standaardweergave hebt ingesteld, toont de lijst widget geen data.

1.Klik op Selecteer type items en selecteer het type item dat je wilt gebruiken, een lijst verschijnt in de widget.

2.Klik op Weergave en dan op Filter om filters in te stellen voor welke regels getoond worden.

3.Klik op Voeg kolom toe om kolommen toe te voegen aan de weergave.

4.Om kolommen te verwijderen van de weergave, klik met de rechter muisknop op een kolom top en klik op Remove Column.

5.Je kunt kolommen verslepen om de volgorde en de breedte te veranderen.