Weergave exporteren naar Excel, Word of Klembord

Top  Previous  Next

Weergaven kan je gebruiken om in de Principal Toolbox objecten te bekijken, rapporteren en wijzigen, maar het is ook mogelijk om snel een weergave naar Excel, Word of het klembord te exporteren. Let wel op dat deze snelle exporteer functie alleen beschikbaar is op het tabblad Rapporten.

Snel een weergave exporteren naar Excel, Word of het klembord

Stap 1.        Selecteer of maak de weergave aan die je wilt exporteren

Stap 2.Klik, bovenaan de weergave, op één van de knoppen export to office and clipboard  om de weergave te exporteren naar het klembord, Excel of Word; exports naar Excel en Word worden gedownload in de browser.
clip0160

Knoppen voor de snelle export functies

Stap 3.        Plak ofwel de weergave vanaf je klembord, of open het gedownloade Excel of Word bestand.