Projectreferentie wijzigen

Top  Previous  Next

Afhankelijk van de Principal Toolbox configuratie, kan je projecten en programma's starten vanuit een portfolio en/of een map. Als je een project of programma start vanuit een map, bestaat het niet in portfolio's. Als je een project of programma vanuit een portfolio start, wordt het gekoppeld aan het portfolio-item. Deze link is de projectreferentie.

Als je een project of programma vanuit een map bent gestart en je wilt het toevoegen aan een portfolio, zul je de projectreferentie moeten wijzigen.

Stap 1.Start een initiatief in het juiste portfolio. Zie Initiatief starten.
Stap 2.Navigeer naar de portfolio-item kaart en klik op Wijzig projectreferentie, een dialoogvenster verschijnt.
Stap 3.Vul het dialoogvenster in en selecteer het juiste project of programma en klik op OK. Het project of programma is nu gekoppeld aan het portfolio.

N.B.: De beschikbaarheid van deze functie is afhankelijk van je rol.