Informatie op de Portfolio-item kaart bekijken/wijzigen

Top  Previous  Next

De portfolio-item kaart toont relevantie informatie van een portfolio-item. Welke informatie getoond wordt is gedefinieerd in het Portfolio model. Zie Werken met modellen.

Informatie op de Portfolio-item kaart bekijken/wijzigen

Stap 1.Navigeer naar de portfolio-item kaart (klik bijvoorbeeld in een portfolio op de naam van het portfolio-item) en ga naar het tabblad Overzicht.
Stap 2.Klik op pen-symbool02 om informatie te wijzigen op de portfolio-item kaart.

N.B.: welke velden je kan aanpassen ligt aan jouw rol en de veld configuratie (zoals gedefinieerd in het Portfolio Model. Zie Werken met modellen).

N.B.: velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden. Pagina's met verplichte velden kan je alleen opslaan wanneer al deze velden zijn ingevuld.

Stap 3.Pas de informatie die je wilt wijzigen aan en klik op Opslaan.

N.B.: Het is ook mogelijk om portfolio-item informatie direct te wijzigen in het portfolio overzicht. Zie Werken met weergaven.