Portfolio aanmaken, verplaatsen of archiveren

Top  Previous  Next

Portfolio aanmaken (beschikbaarheid van deze optie is afhankelijk van je rol)

Stap 1.Navigeer naar het tabblad Portfoliomanagement.
Stap 2.Klik, in de sectie Portfolio's, op plus-teken02, een dialoogvenster verschijnt.
Stap 3.Vul dit dialoogvenster in en klik op OK.

Create a portfolio dialog

Dialoogvenster Nieuw Portfolio

Portfolio verplaatsen (beschikbaarheid van deze optie is afhankelijk van je rol)

Stap 1.Navigeer naar het tabblad Portfoliomanagement.
Stap 2.Selecteer, in de sectie Portfolio's, een portfolio regel en klik op Verplaats, een dialoogvenster verschijnt
Stap 3.Selecteer de Organisatie-eenheid en map in dit dialoogvenster en klik op OK.

dialog box move ap portfolio

Dialoogvenster Verplaats Portfolio's

Portfolio archiveren (beschikbaarheid van deze optie is afhankelijk van je rol)

Stap 1.Navigeer naar het tabblad Portfoliomanagement.
Stap 2.Selecteer, in de sectie Portfolio's, een portfolio regel en klik op Archiveer, een pop-up verschijnt.
Stap 3. Klik op Archiveer in de pop-up, het portfolio wordt nu verplaatst naar het tabblad Archief.

pop up archive a portfolio

Dialoogvenster Archiveer portfolio's