Projectmodel baseren op een project

Top  Previous  Next

Je kan bestaande projecten gebruiken als de basis voor een Projectmodel. Projectmodellen kan je ook op een andere manier aanmaken, maar soms is het handig om een bestaand project te gebruiken als de basis. Voor meer informatie over projectmodellen zie Werken met modellen.

Projectmodel baseren op een project

Stap 1.        Navigeer naar een map, naar de sectie Projecten en selecteer de regel van juiste project.

Stap 2.        Klik op Model, een pop-up verschijnt:

pop up create project model from a project

Stap 3.        Voer de doelstelling in en klik op OK, het projectmodel verschijnt op het tabblad Modellen.