OE aanmaken voor Resource Management

Top  Previous  Next

Organisatie-eenheid aanmaken

1.Navigeer naar de Organisatie-eenheid waar je Resource Management in wilt hebben. Ga naar het tabblad Navigatie, klik in de sectie Organisatie-eenheden op clip0220, een pop-up verschijnt.

2.Voer data in de pop-up in en klik op OK.

3.Navigeer naar de gemaakte Organisatie-eenheid en klik in het tabblad Eigenschappen op Configuratie.

4.Selecteer Resource Management. p77

5.Navigeer naar de gemaakte Organisatie-eenheid en klik in het tabblad Eigenschappen op Beheer Rollen; geef gebruikers de juiste rol. Klik op Sluiten.

Resource Management configureren

6.Navigeer naar het tabbladResource Management, klik op Resource Management-configuratie, een pop-up verschijnt. Selecteer de Niet-project activiteitenset(s).

7.Klik op OK.

8.Navigeer naar het tabblad Resource Management, klik op Beheer resources, een pop-up verschijnt. Voeg gebruikers toe, klik op OK.

clip0222

N.B.: Resource Management is vaak gecombineerd met Tijdregistratie in één Organisatie-eenheid.
Zie ook: OE configureren voor Tijdregistratie