Map aanmaken

Top  Previous  Next

Map aanmaken:

Stap 1.        Navigeer naar het Project Management Overzicht of een bestaande map.

Stap 2.        Klik, in de sectie Mappen, op plus-teken02, een dialoogvenster verschijnt:

Add folder dialog box

Dialoogvenster Nieuwe map

Stap 3.        Vul het dialoogvenster in:

Voer de naam en omschrijving van de map in.

Gebruik de aankruisvakjes om de eigenschappen van de map te bepalen:

Map-ondersteuning: vink aan om de sectie mappen te tonen (en sub-mappen toe te staan)

Programma ondersteuning: vink aan om de sectie programma's te tonen

Projectondersteuning: vink aan om de sectie projecten te tonen

MSP-Ondersteuning: vink aan om de sectie MSP te tonen
N.B.:  de 'MSP-Ondersteuning' functie is een oude functie in de PTB. Als je hier niet mee werkt kan je dit op 'No' laten staan.

Voeg gebruikers toe aan rollen op de map (zie Werken met Rollen)

Stap 4.        Klik op OK, de map wordt nu aangemaakt.