OE configureren voor Tijdregistratie

Top  Previous  Next

De Organisatie-eenheid configureren voor Tijdregistratie

Stap 1.Ga naar het tabblad Resource Management, klik op Resource management-configuratie, een dialoogvenster verschijnt.
Stap 2.Vul het dialoogvenster in: selecteer de juiste Tijdregistratieconfiguratie, voer optioneel het minimum aantal in te vullen uren per weekstaat, selecteer goedkeurders en selecteer Niet-project activiteitenset(s).
Stap 3.Klik hierna op OK.

N.B.: Hiervoor moet eerst Tijdregistratie ingeschakeld zijn als module in de OE. Ga hiervoor naar het tabblad Eigenschappen van de OE en selecteer bij Configuratie het vakje Tijdregistratie.

N.B.: Goedkeurders kan je alleen instellen als de configuratie niet staat op automatische goedkeuring.

Voeg leden toe die tijd moeten registreren

Stap 1.Ga naar het tabblad Resource Management, klik op Beheer resources, een pop-up verschijnt.
Stap 2.Voeg gebruikers toe in de pop-up of verwijder ze.
Stap 3.Klik op OK.