Bullet-diagram

Top  Previous  Next

De Bullet-diagram widget is alleen beschikbaar voor programma's en mappen. Het vergelijkt een gegeven kwantitatieve waarde tegen kwalitatieve bereiken en gerelateerde grenzen.

IMPORT~1_img66

Bullet-diagram widget

De bullet-diagram configureren:

1. Klik op Configureereen pop-up verschijnt:

IMPORT~1_img68

Dialoogvenster Configureer bullet-diagram

2. Stel de naam in van de bullet-diagram.

3. Selecteer de voortgangswaarde die je wilt gebruiken (Kosten, Kosten budget, etc.).

4. Selecteer de doelwaarde die je wilt gebruiken (Kosten, Kosten budget, etc.).

5. Selecteer de verwachte eindwaarde die je wilt gebruiken (Kosten, Kosten budget, etc.).

6. Zet de grenzen voor de bullet-diagram en kies of de toleranties gekleurd moeten zijn of niet.

7. Klik op OK om de configuratie op te slaan.