Top  Previous  Next

Naast de navigatie ondersteunt de Principal Toolbox twee zoekfuncties: Het zoekveld en Geavanceerd zoeken.

Het zoekveld

Het zoekveld is altijd beschikbaar in de bovenste balk. Zie Navigatie, Navigeren met het zoekveld.

Geavanceerd zoeken

Geavanceerd zoeken is beschikbaar op vele locaties in de Toolbox zoals Organisatie-eenheden, portfolio's programma's, mappen en projecten. Geavanceerd zoeken is mogelijk als er een IMPORT~1_img5 icoon aan de rechterkant van de donkerblauwe kop bovenaan je scherm staat. Met geavanceerd zoeken kan je zoeken op meer object types (zoals issues, risico's en planning-items), je kan een filter gebruiken op de aanmaak datum en ook zoeken naar documenten.

Stap 1.  Klik op het IMPORT~1_img5 icoon aan de rechterkant van de donkerblauwe kop bovenaan je scherm, een dialoogvenster verschijnt.

Stap 2. Voer de naam in van het object dat je zoekt, selecteer eventueel een type en een filter op de aanmaak datum en klik op Zoek.
Stap 3.De zoekresultaten worden onderaan het scherm getoond.

IMPORT~1_img6

Dialoogvenster Geavanceerd zoeken